Företag/Förening – Rehabilitering/Rehab

Massage
Massage ger överlägsen avkoppling för kropp och själ. Vår massageterapeut och massör, Elisabeth Sjölin hälsar dig välkommen -både som privat och företagskund.

Hos mig kan du använda din friskvårdspeng.
Boka tid via telefon 070-234 36 60

OBS !  Ny adress: Östermalmsgatan 65

Ergonomi
En god ergonomi är bästa sättet att förebygga överbelastningsskador som smärta i nacke, axlar och rygg. Låt vår ergonom förbättra din arbetsmiljö och undervisa personal om hur ni kan förebygga skador och minimera dyra sjukskrivningar.

Friskvård
Friskvård är en mycket klok och lönsam investering och vi anpassar övningarna till våra kunders specifika behov. Vår sjukgymnast erbjuder skräddarsydda träningsupplägg och behandlingen sker antingen i era  egna lokaler eller här hos oss på Hedman & Malmén.

Styrketest
Att mäta sin benstyrka är ofta ett mycket bra sätt att motivera sig till vidare rehabilitering eller fortsatt träning mot en bättre hälsa. Vår isokinetiska styrkemätningsmaskin (Cybex) mäter din lårmuskelstyrka genom olika tester.

Prehab
Genom en funktionsanalys kan vi förebygga både arbets- och idrottsskador. Analysen upptäcker de svaga länkarna i kroppen. Därefter konstruerar vi övningar kring dessa för att bygga upp och förstärka de svaga partierna.

Utbildning
Vi skräddarsyr utbildningar inom ergonomi och friskvård –allt utifrån era behov och önskemål.

Samarbetsavtal
Träning är till för att vi ska ha kul och må bra, men tyvärr inträffar ibland överbelastnings- och idrottsskador i samband med träning. Hos oss finns möjlighet att som företag/förening få tillgång till snabb sjukgymnastisk hjälp genom att etablera samarbetsavtal där vi erbjuder snabb tillgång till sjukgymnast.